Opdrachtgevers

Waarom de vakman personeelsdiensten?

Bij de Vakman Personeelsdiensten staan begeleiding en bemiddeling tussen werkgever en werknemer centraal, waarin we de samenwerking tussen werkgever en werknemer optimaal verzorgen en begeleiden.

De Vakman Personeelsdiensten is gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren, werven en selecteren van vast of tijdelijk personeel en daarnaast verzorgen wij indien gewenst ook voor u de payrolling.

Wij bieden een zo snel mogelijke en optimale invulling van openstaande vacatures voor korte periode of uitgroei naar een vast dienstverband, u heeft geen opzegtermijn en betaalt alleen voor gewerkte uren. Wij verzorgen de gehele administratie en dragen de risico’s met betrekking tot ziekte verzuim.

De Vakman Personeelsdiensten onderscheid zich door de persoonlijke werkwijze die als standaard gehanteerd word door onze collega’s. Na een voorgesprek met uw vaste contactpersoon waarin u samen uw wensen in kaart heeft gebracht gaan wij snel en actief op zoek naar geschikte kandidaten. Alle kandidaten hebben voordat de cv word doorgestuurd een persoonlijk gesprek met ons gehad om in te beoordelen of de kandidaat passend kan zijn.

Onze opdrachtgevers